Barion Pixel

Énmárkaépítés pszichológiája program

10+1 pszichológiai gát, melyekkel öntudatlanul szabotálod a személyes márkádat

Ezeken fogunk végigmenni 12 héten át (az utolsó alkalommal önsegítő gyakorlatokkal), mely végig gyakorlatorientált lesz, saját kézzelfogható példákkal

Csatlakozz!

(TESZT) Megtanítalak arra, hogyan kezeld a nehézségeket

Ellenállóbb leszel a nehézségekkel szemben

Azzal a tudással, amit átadok neked, azt fogod észrevenni, hogy egyre kevésbé hatnak rád negatívan azok a nehézségek, kihívások, amik korábban az elmédet és a lelkedet bénították. Egyre gyorsabban fogsz tudni helyreállni, és egy idő után akár pillanatok alatt tudod majd kezelni ezeket.

Azonnal használható módszerek

A workshopon olyan módszereket fogok neked megmutatni és megtanítani, amiket bármikor elő tudsz majd venni, amikor szükséged van azokra. Olyan megoldásokat is fogsz tanulni, amik azonnal hatnak és bárhol alkalmazhatóak különösebb rákészülés nélkül is. Könnyedén be tudod majd építeni a mindennapjaidba.

Magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb leszel

A workshopon tanultakat folyamatosan alkalmazva fokozatos javulást fogsz érezni. Minél többet és minél tovább alkalmazod az itt tanultakat, annál jobb eredményeket fogsz elérni. A segítségükkel sokkal kiegyensúlyozottabb, eredményesebb, magabiztosabb életet tudsz majd élni, amit a kihívások hatásai nem fognak beárnyékolni.

T

Túlzottan megviselnek a kihívások?

Szoktad azt érezni, hogy egy-egy kihívás, nehéz helyzet vagy feladat, negatív vélemény vagy váratlan esemény olyan erős hatással van rád, hogy akár órákon vagy napokon át felemészti az erődet, leköti a gondolataidat, aggodalommal tölt el, esetleg azt érzed, hogy teljesen vagy a kelleténél jobban lebénít és gátol a dolgaidban?

Mindannyiunkat érnek olyan hatások, amiket elsőre negatívan élünk meg. Azonban fontos, hogy ezek többségének nem szabadna az életünket megkeserítő és megbénító tényezőivé válniuk.

 

Mert hagyod, hogy befolyásoljanak.

Azt, hogy a kihívások, nehézségek milyen hatással lesznek a gondolatidra, a lelki állapotodra, a cselekvőképességedre, mennyire fognak mélyen érinteni és negatívan befolyásolni, az azon múlik, hogy ezt mennyire engeded meg.

Ilyen hatások folyamatosan érnek minket, a kérdés csak az, hogy milyen a rugalmas ellenálló képességünk, tehát mennyire vagyunk reziliensek. Minél inkább azt érzed, hogy erősen befolyásolnak a nehézségek, annál inkább valószínű, hogy az ellenálló képességed nem elég erős.

 

Kiegyensúlyozottabb mindennapok, kezelhető nehézségek

A rugalmas ellenálló képességünk folyamatos fejlesztése egyre sikeresebbé tesz a nehézségek, kihívások, negatív kritikák, váratlan események negatív hatásaival szemben.

Ahogy egyre jobbá válsz ebben, egyre kevésbé fogsz félni ezekettől a helyzetektől, egyre inkább azt fogod érezni, hogy erős vagy, egyre könnyebben és gyorsabban találsz vissza a kiegyensúlyozott állapotodba. 

E

Erősítsd a reziliencia szinted!

A feladatod az, hogy megismerd és fejleszd az ellenálló képességed azon tényezőit, melyek még nem elég erősek, amikkel képes lehetsz enyhíteni vagy kizárni a nehézségek negatív, fájdalmas, bénító hatásait.

Ha erősíted ezeket a tényezőket, egyre erősebb leszel abban, hogy meküzdj ezekkel a negatív hatásokkal, amikből végül még előnyt is kovácsolhatsz.

Segítek neked ellenállóvá válni

A témában megszerezett több éves tudásomat egy workshop keretein belül tudom neked átadni. Ha szeretnéd megismerni és fejleszteni azokat a tényezőket, amik segíteni fognak neked abban, hogy rugalmas és ellenálló legyél a kihívásokkal szemben, hogy azok negatív hatásai alól képes legyél gyorsan mentesülni, akkor csatlakozz a következő alkalomhoz!

Reziliencia workshop

Egy közel 3 órás workshop alatt:

  • Megmutatom neked, hogy milyen tényezők befolyásolják az ellenállók képességedet.
  • Segítek megtalálni azokat a pontokat, ahol érdemes fejlődnöd, amivel erősíteni tudod a reziliencia szintedet.
  • Olyan gyakorlati megoldásokat tanítok neked, amiket bármikor elő tudsz venni, amivel egyre erősebbé teheted magadat.

Helyszín

Időpont

Hány fő

Kinek ajánlom?

Kinek nem ajánlom?

A workshop a következőket tartalmazza

Ide tudsz még írni egy kiegésztíő mondatot, ha szeretnél

Mindez összesen ennyibe kerül:

85 000 Ft

Hogy néz ki az együttműködés?

Kattints az oldal alján a jelentkezem gombra.

Vásárold meg az oldalon a bankkártyád segítségével a teréninget.

E-mailben megkapod tőlem a részvételhez szükséges információkat.

S

Szia, Knapek Éva vagyok

Én vagyok az a kislány, aki az anyák napi levélben könyörgött az édesanyjának, hogy szokjon le a dohányzásról, mert annyira féltem, hogy meg fog halni. Ez a társfüggőség egyik tünete. 

Mindannyiunknak van legalább egy olyan rokona, akiért aggódnunk kell a függősége miatt. Ez önmagában érthető, de a társfüggőséggel foglalkozó kutatások kimutatták, hogy ez olyan mértéket ölthet, ami ártalmas mind a testi, mind a lelki egészségünkre.

 Én ennek a jelenségnek több, mint 10 éve vagyok a kutatója, ha úgy tetszik, a szakértője, s megoldást is tudok rá nyújtani.

Ezeket a visszajelzéseket kaptam

azoktól, akik részt vettek már valamelyik workshopon
vagy valamilyen formában engem választottak segítségül.

Tunde Okros
Tunde OkrosJúlius 24
Read More
A tamogato es elfogado legkor, amit Evi biztositott a workshopon, segitett mindannyiunknak megnyilni es feltarni a kuzdelmeinket. Felvertez a workshop mindennapokban hasznalhato gyakorlatokkal, es tetszett, hogy Evi kulom kiemelte: ha nem elunk ezekkel, ne varjunk valtozast. Onmagunkat nekunk kell epiteni, de ezen az uton ismet jol felfrissultem jo sok "hamuban sult pogacsaval" 🙂
Kristóf Prazsák
Kristóf PrazsákÁprilis 18.
Read More
A reziliencia workshopon vettem részt, hatalmas élmény volt ez a 4 órás foglalkozás, Évi nagyon érdekes gyakorlatokat mutatott az elmélet mellé és a légkör is nyitott, barátságos volt. Csak ajánlani tudom, aki szeretne minőségi időt fordítani magára, nem fogja megbánni!
Zsófi Pajor-Szentpéteri
Zsófi Pajor-Szentpéteri Április 17.
Read More
Ma részt vettem Évi önismereti workshopján, ami azontúl, hogy egy szuper nyitott csapat gyűlt össze, iszonyatosan sokat adott nekem. Azt itt tanultakat biztosan magammal viszem és a feladatokat a későbbiekben is alkalmazom majd. Nem éreztem hátránynak azt, hogy online platformon keresztül ment a WS. Tudatos, összeszedett ugyanakkor rugalmas volt a WS felépítése. Gondolkodásra késztetett és inspirálódni tudtam abból, ahogyan a többiek megfogalmazták, értelmezték a különböző feladatokat. Mindig lenyűgöz, hogy ahányan vagyunk annyi féle szemszögből vagyunk képesen nézni dolgokat, elvégezni feladatokat. Nagyon köszönöm ezt a mai önismereti WS-t neked Évi. Eddigi leghasznosabban eltöltött szombat délelőttöm volt!🥰 Örülök, hogy Rád találtam és biztos, hogy a jövőben is jelentkezem majd a workshopjaidra.
Kíra Gyönyörű
Kíra GyönyörűÁprilis 17.
Read More
Évi barátságos, nyitott és őszinte légkört teremt percek alatt. Nem ismered és soha nem találkoztál a résztvevőkkel, de bátran kimondod, amit gondolsz, nincsenek tabuk, csak a biztonság és az elfogadás. Mindenki más, de mégis van egy közös bennük: eldöntöttük, hogy szeretnénk a workshopon lenni, tanulni, fejlődni és változtatni. 3 workshopon vettem részt az elmúlt két napban, mindegyik nagyon intenzív és mély volt, sok gondolatot, tudást, és hasznos eszközt tanulsz és viszel magaddal. Csoportos foglalkozás, mégis személyre szabott, Évi mindenkire figyel, mások tapasztalatai alapján olyan gondolatok/tapasztalatok is előkerülnek, amikre nem is gondoltál azelőtt, de ugyanolyan fontosak, tanulságosak és hasznosak. Köszönöm a sok munkát, amit a tudásodba és a workshopokba fektetsz, és átadsz, meghatározó élmény, tanulság és egy tudatosabb én kezdete volt ez.
Previous
Next

GYIK

Talán ez neked is megfordult már
a fejedben, ahogy görgettél lefelé:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

100 % garancia

Minden képzésemre garanciát vállalok. Ha végül úgy érzed, hogy a workshop nem volt elég színvonalas, nem azt nyújtottam, amit ígértem, akkor a teljes vételárat megtérítem.

Még hezitálsz?

Jelentkezz a workshopra!

A workshopok mindig kis létszámmal mennek, így a helyek hamar elfogynak. Jelentkezz még most!

85 000 Ft

Törlés