Barion Pixel

Megcsalás feldolgozása

Egy megcsaláson túllépni nem egyszerű – keményen meg kell dolgoznotok azért, hogy kapcsolatotok a jövőben zökkenőmentesen működjön. Ezzel a rövid videós minikurzussal segítek, hogy fel tudjátok dolgozni a félrelépést. Természetesen sok munkát kell beletenni, de ha követitek a videóban elhangzó tanácsaimat, akkor esély van arra, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat, és megelőzzétek, hogy ez újra előforduljon.

Megcsalás után is megmenthető a kapcsolat

Ha megnézed a Megcsalás feldolgozása videómat, akkor képes leszel:

Könnyebben megbocsátani

A megcsalás a kapcsolat minden tagjának fájdalmas töréspont lehet. Ahhoz, hogy tovább tudjatok lépni, meg kell tudnod bocsátani a párodnak (vagy magadnak). 

Újra felépíteni a bizalmat

Egy félrelépés során a másikba vetett bizalom sérül leginkább. A videós workshopon tanácsokat kaptok ahhoz, hogy hogyan tudtok újra megbízni egymásban.

Magasabb szintre emelni a kapcsolatodat

Előfordul, hogy a párkapcsolat egy ilyen problémán túllépve sokkal erősebben folytatódik. Ehhez azonban mindkettőtöknek sokat kell dolgoznotok. A workshop segíthet, hogy magatok mögött tudjátok hagyni a történteket.

N

Nem tudod, hogyan mentsd meg a kapcsolatodat egy félrelépés után?

Úgy érezheted, hogy soha többé nem tudsz megbízni a másikban, nem tudod kiverni a fejedből a képet, ahogy mással van. Nagyon megbántottak, összetörték a szívedet. Keresed az okokat, de nem érted, hogyan történhetett meg mindez. Még mindig szereted, de nem tudod, hogyan folytathatnátok egy félrelépés után.

Ezek a gondolatok mind teljesen normálisak. Tudnod kell: fel lehet dolgozni a megcsalást és meg lehet menteni a kapcsolatot, el tud múlni ez a fájdalom.

Megmenthető a kapcsolat, ha dolgoztok rajta

Vissza lehet építeni a bizalmat, meg lehet bocsátani és túl lehet lépni a történteken – ehhez azonban mindkettőtöknek nagyon sokat kell dolgozni a kapcsolatotokon. A Megcsalás feldolgozása videós workshopon adok néhány tippet, hogyan tudjátok megmenteni a kapcsolatot.

Kiegyensúlyozottabb mindennapok, kezelhető nehézségek

A rugalmas ellenálló képességünk folyamatos fejlesztése egyre sikeresebbé tesz a nehézségek, kihívások, negatív kritikák, váratlan események negatív hatásaival szemben.

Ahogy egyre jobbá válsz ebben, egyre kevésbé fogsz félni ezekettől a helyzetektől, egyre inkább azt fogod érezni, hogy erős vagy, egyre könnyebben és gyorsabban találsz vissza a kiegyensúlyozott állapotodba. 

E

Erősítsd a reziliencia szinted!

A feladatod az, hogy megismerd és fejleszd az ellenálló képességed azon tényezőit, melyek még nem elég erősek, amikkel képes lehetsz enyhíteni vagy kizárni a nehézségek negatív, fájdalmas, bénító hatásait.

Ha erősíted ezeket a tényezőket, egyre erősebb leszel abban, hogy meküzdj ezekkel a negatív hatásokkal, amikből végül még előnyt is kovácsolhatsz.

Segítek a megcsalás feldolgozásában

A tudásanyag minden lépést elmond, ami ahhoz kell, hogy meg tudj bocsátani vagy meg tudjanak neked bocsátani és együtt maradhassatok. Extrém gyakorlatorientált az anyag, több külföldi könyv anyagát sűríti egybe. Természetesen a lépéseket nektek kell elvégezni, de ha megcsináljátok, amit az anyagban elmondok, akkor minden esély megvan arra, hogy a kapcsolatotok jóval magasabb szintre emelkedjen, mint a megcsalás előtt volt és megelőzzétek, hogy ez újra előforduljon.

Megcsalás feldolgozása mini workshop

Röviden és tömören, de mindent elmondok a workshop során, amit a megcsalás feldolgozásával kapcsolatban tudok. A workshopon való részvétel nem helyettesíti a párterápiát és az egyéni terápiát, de nagyon hasznos tudást kapsz, kaptok a kezedbe, kezetekbe.

Online,
videós formátum

Videó hossza:
1,5 óra

Bármikor
visszanézhető

A workshop ára:

7 500 Ft

Fizetés:

A fizetés banki átutalással történik, s csak akkor véglegesíted a helyedet, ha 48 órán belül elküldöd azt részünkre. Az átutalási adatokat elküldjük az e-mailcímedre. Ha 48 órán belül nem rendezed, akkor foglalásodat tárgytalannak tekintjük. 

Kinek ajánlom?

Azoknak, akik olyan pár párkapcsolatban élnek most, ahol egyik vagy mindkét fél hűtlen volt az adott kapcsolatban, de szeretnének együtt maradni vagy legalábbis nem tudják eldönteni, hogy együtt maradjanak-e, érdemes-e. Egyedül is jöhetsz vagy a pároddal együtt.

Hogy tudod megnézi a Megcsalás feldolgozása videót?

Kattints az oldal alján a Kérem a videót gombra.

Add meg adataidat a vásárláshoz (csak átutalással rendezhető ez a workshop).

E-mailben megkapod tőlem az utaláshoz és a részvételhez szükséges információkat.

S

Szia, Knapek Éva vagyok

Én vagyok az a kislány, aki az anyák napi levélben könyörgött az édesanyjának, hogy szokjon le a dohányzásról, mert annyira féltem, hogy meg fog halni. Ez a társfüggőség egyik tünete. 

Mindannyiunknak van legalább egy olyan rokona, akiért aggódnunk kell a függősége miatt. Ez önmagában érthető, de a társfüggőséggel foglalkozó kutatások kimutatták, hogy ez olyan mértéket ölthet, ami ártalmas mind a testi, mind a lelki egészségünkre.

 Én ennek a jelenségnek több, mint 10 éve vagyok a kutatója, ha úgy tetszik, a szakértője, s megoldást is tudok rá nyújtani.

Ezeket a visszajelzéseket kaptam

azoktól, akik részt vettek már valamelyik workshopon
vagy valamilyen formában engem választottak segítségül.

Tunde Okros
Tunde OkrosJúlius 24
Read More
A tamogato es elfogado legkor, amit Evi biztositott a workshopon, segitett mindannyiunknak megnyilni es feltarni a kuzdelmeinket. Felvertez a workshop mindennapokban hasznalhato gyakorlatokkal, es tetszett, hogy Evi kulom kiemelte: ha nem elunk ezekkel, ne varjunk valtozast. Onmagunkat nekunk kell epiteni, de ezen az uton ismet jol felfrissultem jo sok "hamuban sult pogacsaval" 🙂
Kristóf Prazsák
Kristóf PrazsákÁprilis 18.
Read More
A reziliencia workshopon vettem részt, hatalmas élmény volt ez a 4 órás foglalkozás, Évi nagyon érdekes gyakorlatokat mutatott az elmélet mellé és a légkör is nyitott, barátságos volt. Csak ajánlani tudom, aki szeretne minőségi időt fordítani magára, nem fogja megbánni!
Zsófi Pajor-Szentpéteri
Zsófi Pajor-Szentpéteri Április 17.
Read More
Ma részt vettem Évi önismereti workshopján, ami azontúl, hogy egy szuper nyitott csapat gyűlt össze, iszonyatosan sokat adott nekem. Azt itt tanultakat biztosan magammal viszem és a feladatokat a későbbiekben is alkalmazom majd. Nem éreztem hátránynak azt, hogy online platformon keresztül ment a WS. Tudatos, összeszedett ugyanakkor rugalmas volt a WS felépítése. Gondolkodásra késztetett és inspirálódni tudtam abból, ahogyan a többiek megfogalmazták, értelmezték a különböző feladatokat. Mindig lenyűgöz, hogy ahányan vagyunk annyi féle szemszögből vagyunk képesen nézni dolgokat, elvégezni feladatokat. Nagyon köszönöm ezt a mai önismereti WS-t neked Évi. Eddigi leghasznosabban eltöltött szombat délelőttöm volt!🥰 Örülök, hogy Rád találtam és biztos, hogy a jövőben is jelentkezem majd a workshopjaidra.
Kíra Gyönyörű
Kíra GyönyörűÁprilis 17.
Read More
Évi barátságos, nyitott és őszinte légkört teremt percek alatt. Nem ismered és soha nem találkoztál a résztvevőkkel, de bátran kimondod, amit gondolsz, nincsenek tabuk, csak a biztonság és az elfogadás. Mindenki más, de mégis van egy közös bennük: eldöntöttük, hogy szeretnénk a workshopon lenni, tanulni, fejlődni és változtatni. 3 workshopon vettem részt az elmúlt két napban, mindegyik nagyon intenzív és mély volt, sok gondolatot, tudást, és hasznos eszközt tanulsz és viszel magaddal. Csoportos foglalkozás, mégis személyre szabott, Évi mindenkire figyel, mások tapasztalatai alapján olyan gondolatok/tapasztalatok is előkerülnek, amikre nem is gondoltál azelőtt, de ugyanolyan fontosak, tanulságosak és hasznosak. Köszönöm a sok munkát, amit a tudásodba és a workshopokba fektetsz, és átadsz, meghatározó élmény, tanulság és egy tudatosabb én kezdete volt ez.
Previous
Next

GYIK

Talán ez neked is megfordult már
a fejedben, ahogy görgettél lefelé:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut quam felis. Pellentesque vel accumsan libero. Nullam risus quam, dignissim a sollicitudin ac, egestas in urna. Aliquam eget arcu euismod, lacinia lorem in, convallis libero.

100% garancia a tartalomra

A saját magam által elmondottakért 100% felelősséget vállalok. Az eredményeidet azonban csak te tudod elérni, ha elvégzed a programban vagy workshopon javasoltakat, s kitartóan alkalmazod is őket. Ha a képzéssel nem voltál elégedett, szólj, és kérdezés nélkül visszafizetem az árát. 

Még hezitálsz?

Nézd meg te is a Megcsalás feldolgozása miniworkshop videót!

Kattints a gombra, add meg adataidat, teljesítsd az utalást és már nézheted is a videót!