Barion Pixel

Határok workshop

Dolgozzunk együtt a határaid megtalálásán és kijelölésén, majd következetes betartásán. Ezen a workshopon gyakorlati tippeket kapsz ahhoz, hogy felismerd és meghúzd határaidat, és megtanulj nemet mondani másoknak.

Megtanítalak arra, hogyan ismerd meg a határaidat

Felismered és kijelölöd a határaidat

Az első és legfontosabb lépés, hogy te magad tisztában legyél a határaiddal. A workshopon adok néhány gyakorlati tanácsot, hogyan tudod meghatározni, neked mi fér bele és mi nem.

Be is tartatod azokat

A határok meghúzása önmagában semmit sem ér, ha nem tartatjuk be azokat. Fontos, hogy előre meghatározd, hogyan fogod betartatni ezeket. Ez néha konfliktussal járhat, de megéri vállalni a kapcsolat fejlődése és a te jólléted érdekében.

Megtanulsz nemet mondani

Ha ismered a határaidat, és ezt tudatosítottad is magadban, könnyebben mondhatsz nemet. A workshopon arra is kapsz néhány tippet, hogyan mondj jól nemet úgy, hogy az minden esetben a te érdekeidet is szolgálja.

R

Rendben vannak a határaid?

Sokszor úgy érzed, hogy mások túl nyomakodóan szólnak bele az életedbe? Nem mersz nemet mondani, mert félsz a konfliktustól? Ezek mind azt mutatják, hogy még nem ismerted meg megfelelően a saját határaidat.

Határaid kijelölése befektetés a jövődbe

A határok felismerése, kijelölése és megismertetése szinte minden esetben konfliktussal jár. Ez elsőre kellemetlen lehet, de fontos, hogy felvállald ezeket, így fejlődhet ugyanis a kapcsolatod másokkal egy magasabb szintre, és ami a legfontosabb, így fogják egyre kevesebbszer átlépni a határaidat.

Segítek megismertetni és betartatni a határaidat

A workshop végére meg fogod érteni, mit kell tenned ahhoz, hogy a határaidat egészséges módon tudd képviselni, megcsalás, mérgező rokonok és ismerősök esetén. Azt a workshop nem tudja garantálni, hogy ezeket a változásokat utána meg is teszed-e magadért, de biztosíthatlak róla, hogy megkapod az ahhoz szükséges tudást és felismerést.

Határok workshop

Egy közel 3 órás workshop alatt:

Helyszín:
?

Időpont:
?

Létszám:
max. ? fő

Azoknak ajánlom, akik

Hasznos információk

Felvétel

A workshopról felvétel készül, melyet az azt követő HÉT NAPBAN akárhányszor vissza tudsz nézni korlátlanul. Ezt követően azonban már nem férhetsz hozzá a videóhoz.

Kérdezési lehetőség

Előre itt a jelentkezési lapon vagy a workshopon is kérdezhetsz személyreszabott kérdéseket, melyekre igyekszem a legjobb tudásom szerint válaszolni. 

Jelentkezés

A helyek száma korlátozott. A helyek jelentkezési ÉS fizetési sorrendben kerülnek feltöltésre.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: augusztus 9. (hétfő) 23:59.

Számla és visszaigazolás

Számlát az elutalt összeg beérkezése után kapsz. A számla kiállítása nem automatikus, így nem látod azonnal. A megadott e-mail címre fog megérkezni.

Fizetés:

A fizetés banki átutalással történik, s csak akkor véglegesíted a helyedet, ha 48 órán belül elküldöd azt részünkre. Az átutalási adatokat elküldjük az e-mailcímedre. Ha 48 órán belül nem rendezed, akkor foglalásodat tárgytalannak tekintjük. 

Így vehetsz részt a workshopon:

Kattints az oldal alján a jelentkezem gombra.

Add meg adataidat a vásárláshoz (csak átutalással rendezhető ez a workshop).

E-mailben megkapod tőlem az utaláshoz és a részvételhez szükséges információkat.

100% garancia a tartalomra

A saját magam által elmondottakért 100% felelősséget vállalok. Az eredményeidet azonban csak te tudod elérni, ha elvégzed a programban vagy workshopon javasoltakat, s kitartóan alkalmazod is őket. Ha a képzéssel nem voltál elégedett, szólj, és kérdezés nélkül visszafizetem az árát. 

Jelentkezz a workshopra!

A workshopok mindig kis létszámmal mennek, így a helyek hamar elfogynak. Jelentkezz még most!